35 anys d'experiència

Calaf Industrial, compta amb més de 35 anys d'experiència en el disseny, fabricació i manteniment de maquinària industrial. El creixement progressiu de l'empresa i de Calaf Grup, i la seva constant innovació tecnològica ens ha permés especialitzar-nos en l'automatització de processos industrials.

Capacidad técnica: la base de nuestra competitividad

Calaf Industrial apuesta por el equipo humano como la principal base de su competitividad. Por este motivo, incorpora en su equipo profesionales con amplia cualificación técnica, potenciando el desarrollo continuo de sus capacidades y habilidades mediante un amplio plan de formación técnica y especializada. 
 
Calaf Industrial cuenta con unos servicios centrales que comprenden los diferentes departamentos de administración, recursos humanos, asesoría jurídica, internacional, calidad, prevención y medio ambiente. Además, el equipo humano de sus oficinas técnicas da respuesta a los proyectos tecnológicos y las plantas de producción y ensamblaje donde se realizan los diferentes proyectos.

Calaf Industrial compta amb més de 5.000 m2 d'instal·lacions situades a Calaf (Barcelona).

La part principal de les instal·lacions està destinada a diferents boxes per a la fabricació de maquinària industrial i a l'automatització de processos industrials. Es realitzen les diferents posades en marxa dels equips a través dels bancs de proves per assegurar que els equips i maquinària estan ben testats. Calaf Industrial disposa de mitjans productius propis adequats per garantir els majors estàndards de qualitat i servei als seus clients.

L'oficina tècnica de Calaf Industrial està formada per un equip de tècnics altament qualificats, enginyers superiors, enginyers i tècnics. Una part està dedicada a la investigació i desenvolupament, on un equip especialitzat es dedica exclusivament a estudiar noves propostes de disseny, noves tecnologia aplicables i optimització dels projectes existents per als seus clients.

La introducció d'innovacions en els processos de producció conjuntament amb la incorporació de la més moderna tecnologia fan que Calaf Industrial compti amb unes instal·lacions punteres en el sector.